Vergoeding e-health; laat jouw stem horen

13 nov 2015

De afgelopen tijd zijn wij veel in gesprek met verzekeraars omtrent de vergoeding van e-health in de fysiotherapie. Van gebruikers van HelloFysioapp horen we vaak dat een vergoeding voor e-health door verzekeraars zeer welkom is. Wat blijkt? Verzekeraars vertellen ons dat ze weinig tot geen signalen van fysiotherapeuten krijgen omtrent een vergoeding van e-health.
Dus, mis jij de vergoeding van e-health? Laat het dan vooral weten aan de zorgverzekeraar! Zo kunnen we gezamenlijk wellicht het proces versnellen.

Hierbij de e-mailadressen van de personen waar wij contacten mee onderhouden. Deze kun je gebruiken maar als je zelf waardevolle contacten hebt kun je die uiteraard ook mailen.

 

Achmea:
jody.handgraaf@achmea.nl; monique.jacobs@achmea.nl; paul.martina@achmea.nl

 

VGZ:
erwin.hol@vgz.nl; Jacqueline.Batenburg@VGZ.nl

 

CZ:
michiel.raats@cz.nl

 

Menzis:
Delissen.S@menzis.nl; romville.t@menzis.nl

 

Hieronder een standaard email die je zou kunnen gebruiken.

 

— MAIL —

Beste heer/mevrouw,

 

E-health biedt de mogelijkheid de zorg toegankelijk te houden en het zorgproces (nog) beter rondom de patiënt te organiseren. Ik werk naar tevredenheid met HelloFysioapp en merken dagelijks in de praktijk dat e-health een toegevoegde waarde heeft binnen de fysiotherapie voor zowel patiënt als therapeut. Graag wil ik daarom kenbaar maken dat ik een vergoeding voor e-health in de fysiotherapie enorm op prijs zou stellen. Als fysiotherapeut hoop ik dan ook dat e-health op korte termijn een onderdeel zal worden van de vergoedingenstructuur van alle verzekeraars en niet langer beperk is tot kleinschalige pilots en/of een beperkt aantal diagnoses. Verzekeraars zijn vrij om e-health in de fysiotherapie in te kopen. Graag maak ik gebruik van die mogelijkheid. Hopend op uw medewerking.

 

Met vriendelijke groet,

 

<jouw naam>

Vragen aan ons? Of andere ideeën betreffende (vergoeding van) e-health? Laat het ons weten door te mailen naar robert@hellofysioapp.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HelloFysio - Grote Bickersstraat 50A - 1013 KS AMSTERDAM - 088-4355639 - info@hellofysioapp.nl