Samenwerking HelloFysioapp en Fysiomanager leidt tot een integrale e-health oplossing

25 mrt 2015

Na de recente update van Fysiomanager is er een koppeling met HelloFysioapp beschikbaar. Dankzij de koppeling kunnen fysiotherapeuten die gebruik maken van Fysiomanager met één druk op de knop patiëntgegevens overzetten en koppelen van Fysiomanager naar HelloFysioapp.

De wereld verandert snel…

Patiënten zijn dagelijks online, googelen over hun klachten, en verwachten van hun fysiotherapeut dat deze mee gaat in het digitale tijdperk. Maar hoe pak je dat aan? Met HelloFysioapp bieden wij een state of the art e-health oplossing gemaakt door en voor fysiotherapeuten én ondersteunen we praktijken bij de implementatie. Vanuit Fysiomanager is het mogelijk om vanuit de cloud de patiëntgegevens rechtstreeks in te voeren, een eerste afspraak in te plannen en de anamnese af te nemen. Dat alles geheel online op een tijdstip die de patiënt schikt.

Om verder in te gaan op de opkomst van e-health zullen HelloFysioapp en Fysiomanager begin juni een symposium organiseren. Meer informatie hierover volgt nog.

De e-health koppeling

Door de koppeling worden de patiëntgegevens de eerste keer met één druk op de knop overgezet van Fysiomanager naar HelloFysioapp zodat dubbele invoer van gegevens tot het verleden behoort. Daarna zorgt de koppeling ervoor dat de fysiotherapeut in één keer bij de juiste gegevens in HelloFysio terecht komt.

Wil je gebruik maken van de koppeling? Bestaande klanten kunnen contact opnemen met de servicedesk van Fysiomanager om de koppeling aan te zetten.

Ontvang een gratis workshop en 45 dagen proef

De eerste 15 Fysiomanager klanten die zich voor 15 april bij HelloFysioapp aanmelden ontvangen gratis en geheel vrijblijvend:

– 45 dagen (i.p.v. 30 dagen) gratis onbeperkt gebruik van HelloFysioapp

– Introductieworkshop ‘e-health in de fysiotherapiepraktijk’.

 

Meld je voor 15 april aan en upgrade je praktijk via deze link!

Wat is HelloFysioapp?

HelloFysioapp, hét online fysiotherapie platform is een in te zetten bij al je patiënten als een online huiswerkoefenprogramma, en tevens als blended oplossing waarbij je de patiënt in de praktijk behandeld en daarnaast online begeleid door middel van e-consulten en telemonitoring. Stel eenvoudig een persoonlijk online behandelplan samen vanuit de groeiende oefeningen bibliotheek (momenteel 500+ HD video’s met NL ingesproken instructies) en communicatiemogelijkheden. Patiënten zien thuis, op het werk of onderweg welke oefeningen gedaan moeten worden voor een optimaal herstel. Benieuwd hoe je jou praktijk klaar maakt voor de toekomst? Lees meer over alle handige features, gratis proefperiode en vergoedingen op www.hellofysioapp.nl.

Fysiomanager

Fysiomanager is een praktijksoftwarepakket voor paramedische-praktijken. Fysiomanager is een compleet elektronisch patiëntendossier (EPD) en administratiesysteem in één, waarmee je 24/7 vanaf iedere (werk)plek aan de slag kunt. Fysiomanager heeft een patiëntportaal voor vragenlijsten, elektronische herinnering voor afspraken, totale boekhouding, een op maat te maken EPD en nog veel meer. Hierdoor is de praktijk automatisering op maat te maken op de bestaande praktijkvoering en niet andersom.

Nog geen klant van Fysiomanager? Kijk naar de aanbieding op de website en vraag vrijblijvend een demo aan bij u in de praktijk.

Wil je het nieuws van Fysiomanager rechtstreeks in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HelloFysio - Grote Bickersstraat 50A - 1013 KS AMSTERDAM - 088-4355639 - info@hellofysioapp.nl