Ondersteuning bij de implementatie van e-health in de fysiotherapiepraktijk

27 feb 2015

Onze missie is om e-health in Nederland toegankelijk te maken voor patiënt en therapeut. Daarom helpen we fysiotherapiepraktijken graag bij de implementatie van e-health. We verzorgen gratis e-workshops en staan paraat met onze helpdesk. Heb je meer hulp nodig? We bieden ook workshops op locatie en ondersteunen bij de implementatie. Binnen onze aanpak maken wij gebruik van de Plan, Do, Check, Act methodiek en helpen we praktijken met het formuleren van visie en doelen én het opstellen van een meerjarig projectplan. We zijn zelf ook fysiotherapeuten met meer dan 5 jaar ervaring in online fysiotherapie en weten dus als geen ander wat er speelt. Onze aanpak is persoonlijk en pragmatisch en we werken graag samen met collega fysiotherapeuten aan een mooi resultaat.

Implementatie_ehealth_fysiotherapiepraktijk

Workshop e-health in de fysiotherapie praktijk

Een gebruikerstraining voor fysiotherapeuten van circa 3,5 uur waarin zij op de hoogte gebracht worden van de laatste ontwikkeling op het gebied van e-health. Als onderdeel van deze training wordt een eerste opzet gemaakt van het implementatieplan. Tevens worden fysiotherapeuten getraind op het gebruik van de HelloFysio applicatie en wordt ingegaan op de vergoedingen en andere praktische zaken.
Workshop aanvragen voor jou praktijk? Vul het contactformulier in.

Ondersteuning en advies

Gedurende de implementatiefase coachen we de projectleider bij het realiseren van het meerjaren projectplan. Dit doen we door regelmatig te overleggen, als vraagbaak paraat te staan en door deel te nemen in de projectgroep. We helpen bij het opleiden van de superuser(s) en het op maat maken van de praktijkspecifieke protocollen binnen de e-health applicatie.

Bovengenoemde workshops en ondersteuning van HelloFysioapp worden tegen meerprijs aangeboden. De prijs is afhankelijk van het gewenste traject. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op.

 

sander@hellofysioapp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HelloFysio - Grote Bickersstraat 50A - 1013 KS AMSTERDAM - 088-4355639 - info@hellofysioapp.nl