Nieuw: berichtenservice live!

10 nov 2015

Er is een nieuwe berichtenservice ingebouwd in de portal van HelloFysio. Met deze functionaliteit is de communicatie tussen de therapeut en de patiënt verder verbeterd. Het is nog makkelijker geworden voor de therapeut en voor de patiënt om contact op te nemen. Niet geheel onbelangrijk is dat deze berichtenservice voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

 

Hoe werkt het?
– In de portal van de patiënt en in die van de therapeut is de functie terug te vinden onder het tabblad communicatie.
– De patiënt krijgt in zijn of haar mailbox de melding dat er een bericht klaar staat van de fysiotherapeut en omgekeerd krijgt de therapeut een melding als de patiënt een bericht heeft gestuurd.
– De inhoud van het bericht kan dan worden gelezen door in te loggen in de portal. Er is bewust gekozen om de inhoud van het bericht niet zichtbaar te maken in het e-mailbericht. Dit heeft te maken met de beveiliging omtrent de privacy.
– De patiënt kan de berichten terugvinden onder het tabblad communicatie.
– De therapeut kan de berichten terugvinden in het dossier van de patiënt binnen HelloFysioapp maar ook in het overzicht wat te vinden is bij het dashboard dat direct zichtbaar is als er is ingelogd via backoffice.hellofysio.nl. Op het dashboard is een overzicht terug te vinden van alle berichten die door de patiënten van die betreffende therapeut zijn gestuurd.

 

 

Heb jij nog verbeterpunten of vragen voor HelloFysioapp? Laat het ons weten via het contactformulier.

 

Berichtensysteem HF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HelloFysio - Grote Bickersstraat 50A - 1013 KS AMSTERDAM - 088-4355639 - info@hellofysioapp.nl