Integratie Meijers Fit & Gezond en HelloFysioapp

24 jun 2015

Vandaag zijn HelloFysioapp en Meijers Fit & Gezond tot een mooie samenwerking gekomen. HelloFysioapp is een applicatie waarmee een fysiotherapeut na een behandeling in de praktijk de patiënt eenvoudig een online behandelplan meegeeft met o.a. oefeningen voor het herstel. Sommige oefeningen vragen om oefenmaterialen zoals een Thera-Band of swiss ball. Door de integratie met de webshop van Meijers Fit & Gezond wordt het voor patiënten mogelijk om de benodigde materialen direct online te bestellen.

Meijers Fit & Gezond is gespecialiseerd in hoogwaardige paramedische en fitnessartikelen. Meijers biedt voor alle doelgroepen de gewenste artikelen, van particulieren die op zoek zijn naar hulpmiddelen of eenvoudige fitnessmaterialen tot fysiotherapeuten, personal trainers en fitnesscentra. Levering geschiet o.a. via webshop www.meijers.com.

Core Power Program

Onder de naam Core Power Program biedt Meijers functionele opleidingen en training en heeft een speciale app ontwikkeld. De app biedt particulieren de mogelijkheid snel en gemakkelijk functionele workouts in te zien tijdens de training. Meijers heeft hiervoor circa 2500 video’s van oefeningen opgenomen in hoge kwaliteit.

Naast de mogelijkheid om direct online oefenmaterialen te bestellen betekent de samenwerking met Meijers dat de oefeningen portal van HelloFysioapp in de toekomst zal worden uitgebreid met 2500 oefeningen.

HelloFysioapp

In januari 2010 was HC Health de eerste in Nederland om fysiotherapie in e-health vorm aan te bieden onder de naam HelloFysio. Na de introductie in de bedrijvenmarkt bleek al snel dat online fysiotherapie werkt en dat patiënten erg enthousiast zijn. Sindsdien is de HelloFysio portal verder doorontwikkeld voor particulieren en fysiotherapeuten.

Meer weten?

Bekijk hoe HelloFysioapp werkt

Meijers Fit & Gezond

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HelloFysio - Grote Bickersstraat 50A - 1013 KS AMSTERDAM - 088-4355639 - info@hellofysioapp.nl