HelloFysioKids

20 nov 2015

In samenwerking met de masteropleiding kinderfysiotherapie Avans Breda wordt er een HelloFysioKids portal voor kinderen met DCD in de leeftijd 7-10 jaar ontwikkeld. Dit is het zelfde als HelloFysioapp maar dan met oefeningen speciaal voor kinderen.

 

Een projectgroep van de opleiding kinderfysiotherapie heeft ons, als HelloFysioapp, benaderd met het idee om een kinderportal op te zetten. Kinderfysiotherapeuten zullen deze portal gebruiken om oefeningen aan kinderen mee te geven. De kinderen kunnen thuis aan de hand van video’s de oefeningen uitvoeren.

 

De projectgroep waarmee wordt samengewerkt, vind het belangrijk om de mening van huidige kinderfysiotherapeuten mee te nemen in dit project. In het bijzonder omtrent het draagvlak van deze online oefenportel en de wijze van motiveren/belonen van de kinderen tijdens het oefenen.

 

De opnames hebben plaats gevonden op 7 december te Schagen. Er zijn op deze dag 50 oefeningen opgenomen en de twee modellen, Nicky en Daan, hebben het super gedaan. Inmiddels zijn de oefeningen te vinden in de portal.

 

Oefeningen in portal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HelloFysio - Grote Bickersstraat 50A - 1013 KS AMSTERDAM - 088-4355639 - info@hellofysioapp.nl