HelloFysioapp breidt uit met oefeningen van Life Fitness

30 jan 2015

HC Health lanceerde HelloFysio op 1 januari 2010 en was daarmee de eerste in Nederland om fysiotherapie in e-health vorm aan te bieden. Na de introductie in de bedrijvenmarkt bleek al snel dat online fysiotherapie werkt en dat patiënten erg enthousiast zijn. Sindsdien is de HelloFysio portal verder doorontwikkeld voor particulieren en fysiotherapeuten.

E-health voor fysiotherapiepraktijken

In april 2014 is HelloFysioapp geintroduceerd, een applicatie waarmee alle fysiotherapeuten in Nederland gebruik maken van HelloFysio. Na een behandeling in de praktijk kan de fysiotherapeut de patiënt een uniek online behandelplan met oefeningen (video’s en instructies), tips en communicatiemogelijkheden meegeven. Nog voordat de patiënt de praktijk uitloopt, staat het persoonlijk plan online klaar.

Samenwerking Life Fitness

Om HelloFysioapp beter aan te laten sluiten op de wensen van de fysiotherapeut, is een samenwerking met Life Fitness gerealiseerd. Life Fitness is wereldwijd marktleider in fitnessapparatuur en ontwikkelt en verkoopt kracht -en cardioproducten onder de merknamen Life Fitness en Hammer Strength in meer dan 120 landen.

Dankzij deze samenwerking kan de fysiotherapeut video instructies van alle Life Fitness apparaten opnemen in het persoonlijk plan.

Benieuwd?

Ben je benieuwd wat HelloFysioapp kan toevoegen aan jouw fysiotherapie behandeling? Probeer één maand gratis en ervaar het zelf. Klik hier om je aan te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HelloFysio - Grote Bickersstraat 50A - 1013 KS AMSTERDAM - 088-4355639 - info@hellofysioapp.nl