Fydee biedt leden 3 maanden gratis HelloFysioapp

10 apr 2015

Drie maanden gratis gebruikmaken van HelloFysioapp

Tijdens de eindejaarsbijeenkomst van Fydee zijn er een aantal partners geweest die hun product hebben gepresenteerd op de Fysiomarkt. Eén van deze producten was de HelloFysioapp: een e-health oplossing waarmee patiënten (gedeeltelijk) thuis werken aan hun herstel via webcam, telefoon en internet. Met meer dan 500 online instructiefilmpjes, doelenmonitor, een online persoonlijk behandelplan en vele andere functionaliteiten, biedt u uw patiënten ook ondersteuning buiten uw praktijk.

Gratis demonstratie HelloFysioapp op vrijdag 1 mei

Fydee organiseert samen met HelloFysio, voor de eerste 20 praktijken die zich aanmelden, kosteloos een trainingsbijeenkomst waarin uitgebreid wordt uitgelegd hoe HelloFysio precies werkt en wat u er allemaal mee kunt. Alle aanwezigen mogen daarna drie maanden lang gratis en vrijblijvend gebruikmaken van de HelloFysioapp.

 

We hebben al veel aanmeldingen mogen ontvangen, maar er is nog plek! De trainingsbijeenkomst (Workshop ‘e-Health in de fysiotherapiepraktijk’) vindt plaats op vrijdag 1 mei a.s. van 12.30 uur tot circa. 16.30 uur in Puttershoek.

 

Interesse? Meld uw praktijk dan aan voor deze bijeenkomst vóór vrijdag 10 april via info@fydee.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HelloFysio - Grote Bickersstraat 50A - 1013 KS AMSTERDAM - 088-4355639 - info@hellofysioapp.nl